Le Taua ole Vaitafe I So'oga Faufale

I galuega faufale, o le fa'amautinoaina o le sa'o ma le tumau e taua tele. O se tasi itu taua o le puipuia lea o le sosolo o le vai i sooga fau.Vaitafefaia se sao taua i le ausiaina o lenei mea ao latou faʻamaufaʻailogaina lelei nei sooga ma puipuia le vai mai le ati i totonu o le fausaga.

O sooga faufale e le maalofia i so'o se galuega faufale aua e aliali mai i le mea e gata ai le sasaa o le sima ae amata le isi. O nei sooga o ni vaega vaivai lea e mafai ai e le vai ona ulu i totonu o le fausaga, e mafua ai le faaleagaina ma le faʻaleagaina i le taimi. O i ina e sau ai le vai, e fai ma pa puipui e taofia ai le sao o le vai ma faaleagaina ai le fale.

Le fa'aogaina otaofi vai i sooga faufalee taua tele i fausaga i lalo o le eleele e pei o fogafale i lalo, tunnels ma faavae. O vaega ia e sili atu ona faigofie ona o'o i le vai ona e latalata i le eleele ma e ono fetaia'i ma vai o le eleele. A aunoa ma se puipuiga lelei, e mafai ona faʻatupuina le tele o faʻafitauli, e aofia ai le tuputupu aʻe o limu, faʻaleagaina sima ma le faʻaleagaina o le faʻatulagaina.

Suavai Taofi I Faufale Soofaatasi

E tele ituaiga vaita'ele e avanoa mo galuega fau fau fa'atasi. Mo se fa'ata'ita'iga, e masani ona fa'aogaina ni pa'u vai i fausaga sima ina ia maua ai se pa fa'afefete ma e le mafai ona pa'u. O nei palaka ua mamanuina e faʻaoga ai le gaioiga ma le faʻamautu o le sima, faʻamautinoaina se faʻamaufaʻailoga i le olaga atoa o le fausaga.

I le faaopoopo atu i pa'u pa'u, o lo'o i ai fo'i fa'aputu PVC e ofoina atu le lelei tele o le tete'e atu i le mamafa o le vai ma le fa'aalia o vaila'au. O palaka nei e fetaui lelei mo talosaga e manaʻomia ai se maualuga maualuga o le tumau ma le faʻafefeteina, e pei o vai e togafitia ai vai, alavai ma fale gaosi oloa.

O le fa'apipi'iina o vai i totonu o so'oga faufale e mana'omia ai le fuafuaina lelei ma le fa'atinoina ina ia mautinoa ai lo latou aoga. O le saunia lelei o luga ma le fa'aogaina o fa'amaufa'atasi e taua tele i le fa'atupuina o se fa'amaufa'ailoga mautu ma le susu. E le gata i lea, e tatau ona asiasia ma tausia i taimi uma pusa vai e foia ai soʻo se faʻafitauli e ono tupu ma faʻalautele ai lo latou ola.

I se aotelega, o le faʻaogaina o vai i totonu o soʻoga faufale o se itu taua tele o le fausiaina o le susu ma le faʻaleagaina o le susu. E ala i le tuʻufaʻatasia o nei vaega taua i totonu o galuega faufale, e mafai e tagata faufale ma inisinia ona puipuia fausaga mai aʻafiaga leaga o le faʻaogaina o le vai. Pe ose fale nofomau, pisinisi po'o atina'e tau alamanuia, o le fa'atinoina o vaita'ele ose la'asaga fa'avae e fa'amautinoa ai le tumau ma le maufetuuna'i o le si'osi'omaga faufale.


Taimi meli: Apr-26-2024