Le Taua o Ietoga povi e le susu: ose ta'iala ile saina e tete'e mase'e pepa pa'u.

O le tu'uina atu o se siosiomaga fa'alelei ma tumama e taua tele pe a fa'amautinoa le soifua maloloina o lafumanu, aemaise lava povi susu. O se tasi o elemene autu o le faʻaaogaina osusu-faamaoniacoi fala, aemaise lava i latou e faia i pa'u pa'u e le maseesee. I Saina, o nei ietoga ua amata ona lauiloa ona o lo latou gafatia e saunia lelei se fofo saogalemu ma faʻalelei fola mo povi susu.

O ietoga povi e mafai ona susu e mafai ona maua ai se nofoaga mautu ma lelei e malolo ma savali ai povi. E taua tele i latou i faatoaga susu, lea e tele ai le taimi e tu ai ma taooto ai povi. O le fa'aogaina o pa'u e le maseesee i totonu o nei fala e taua tele e puipuia ai fa'alavelave ma manu'a mai le se'e i luga o mea susu pe le tutusa.

I Saina, manaʻoga mo tulaga maualugaSaina ietoga e le maseeseeua fa'aosoina le atina'eina o tekonolosi gaosiga ma meafaitino. O nei laupepa e anagata, fa'aloaloa ma fa'asusu, e fa'amalieina mo le fa'aoga i si'osi'omaga o fa'ato'aga susu. O mea e le maseesee o nei laupepa e mautinoa ai e mafai e povi ona feoaʻi ma le saogalemu, faʻaitiitia ai le lamatiaga o manuʻa ma faʻaleleia atili ai lo latou soifua maloloina.

Fala povi e le susu

O se tasi o fa'amanuiaga autu o le fa'aogaina o fala povi e tete'e susū fa'atasi ai ma pa'u e le maseesee avanoa o le puipuia lea o fa'afitauli o atigivae i povi. O le tu i luga o mea malo pe susu mo se taimi umi e mafai ona tupu ai faʻafitauli o atigivae e pei o le momomo ma le pipili. E ala i le tu'uina atu o se mea fa'alelei, e le maseesee, o nei ietoga e fesoasoani e fa'amāmā ai atigivae o povi, fa'aitiitia ai le lamatiaga o ia fa'afitauli ma fa'aleleia atili le soifua maloloina o atigivae.

E le gata i lea, o fala povi e susū fa'atasi ai ma pa'u pa'u e le maseesee e fesoasoani fo'i i le fa'atumauina o se si'osi'omaga mama ma tumama mo povi. O mea e mafai ona susū o le ietoga e puipuia ai le mimi ma isi vai mai le sosolo i totonu o le fola, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le tupu aʻe o siama ma le manogi leaga. E taua tele lea tulaga i le fa'ato'aga o susu, aua o le tausia lelei o le si'osi'omaga mama ma le tumama e taua tele mo le soifua maloloina o povi ma le lelei o a latou susu.

E le gata i le aoga o povi, ae o le faaaogaina o fala povi e le susu ma le pa'u e le maseesee e maua ai foi le manuia i le aufaifaatoaga. O le umi ma le umi o nei ietoga o lona uiga e manaʻomia sina tausiga ma toe sui, faʻasaoina taimi ma tupe i se taimi umi. E le gata i lea, o le fa'aleleia atili o le soifua maloloina o povi e mafai ona fa'ateleina ai le gaosiga o le susu ma le aofa'i o tupe maua a le fa'ato'aga.

I le fa'ai'uga, o le fa'aogaina o fala povi e fa'asassū ma fa'a'apa pa'u e le maseesee e taua tele mo le saunia o se si'osi'omaga saogalemu, mafanafana ma le tumama mo povi susu i Saina ma isi nofoaga. O nei pads e iai sona sao taua i le puipuia o manuʻa, faʻaleleia le soifua maloloina o atigivae ma tausia se siosiomaga mama faʻaleleia. A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le mana'oga mo pa povi susu e sili ona lelei, o le atina'eina o pa'u pa'u e le maseesee o le a avea ma ki i le fa'amautinoaina o le manuia o povi ma le manuia o fa'agaioiga o fa'ato'aga susu.

Saina e le maseesee fala


Taimi meli: Me-11-2024