Fa'aalia le lelei o le saogalemu o ie pa'u fa'ase'e

I le lalolagi televave ma le malosi o aso nei, o le saogalemu o se faamuamua pito i luga i soo se vaega o o tatou olaga. Pe i totonu o fale faigaluega, fale poʻo se nofoaga faitele, faʻamautinoa le saogalemu o le tagata lava ia e taua tele. O le mea leapepa pa'u fa'ase'e sau i le taʻaloga, tuʻuina atu se fofo sili ona lelei ma taua e faʻaleleia ai le saogalemu ma le puipuiga i le tele o faʻaoga.

Yuanxiang Rubber o se kamupani e taulaʻi i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma faʻatau atu o oloa paʻu. O lo'o ta'imua i taimi uma i le tu'uina atu o ie pa'u e tete'e fa'ase'e maualuga. O loʻo tu le kamupani i le Itumalo o Dongli, Tianjin. Ua fa'atuina se fa'asologa o pisinisi fa'alelalolagi ma fa'alauteleina lona atina'e ma mafaufauga fa'ava-o-malo ma va'aiga fa'alelalolagi. I le sefulu tausaga talu ai o le atinaʻeina o alamanuia, Yuanxiang Rubber ua tuuto atu i le fatuina o mea fou, faʻalagolago ma saogalemu.

Anti-seselaupepa pa'u o se oloa masani ua faʻamaonia e taua tele mo le faʻaleleia o le saogalemu i siosiomaga eseese. O ona mea e le maseesee e lelei mo le tele o talosaga, e aofia ai fola fale gaosimea, avanoa faʻapisinisi, taavale felauaiga, ma e oʻo lava i nofoaga faʻafiafia i fafo. O faʻamanuiaga o laupepa paʻu e le maseesee e mamao, latou te faia se sao taua i le puipuia o seasea, malaga ma pa'ū, faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma manuʻa.

信图片_20240719133941

O se tasi o fa'amanuiaga autu o le saogalemu o ie pa'u e le maseesee o le latou maua lea o se tulaga saogalemu ma mautu e oo lava i nofoaga maualuluga o feoaiga. Pe i luga o se fola falegaosimea o loʻo faʻaogaina ai masini mamafa, i totonu o se umukuka faleaiga e masani ona masaa, poʻo luga o se malae taʻalo e taaalo ai tamaiti, o mea faʻafefe o nei ie paʻu e maua ai le faʻalagolago, faʻaitiitia ai le avanoa o faʻalavelave ona o le maseesee. luga. avanoa.

E le gata i lea,pepa pa'u e le mase'eua mamanuina e tetee atu i tulaga eseese o le siosiomaga, e talafeagai mo le faaaogaina i totonu ma fafo. Latou te tetee atu i le susu, suauʻu ma vailaʻau, faʻamautinoa o le malosi ma le mautu latou te maua e le afaina i mea mai fafo. O lenei umi e avea ai ma vaifofo umi mo le tumau saogalemu i siosiomaga eseese.

E le gata i faamanuiaga mo le saogalemu, e mafai foi ona fesoasoani ie pa'u e le maseesee e faaleleia atili ai le mafanafana ma le soifua manuia o se tagata. E ala i le faʻaitiitia o le ono mafai ona see ma pa'ū, latou te fatuina se siosiomaga saogalemu, leai se faʻalavelave e faʻateleina ai le mautinoa ma le filemu o le mafaufau mo tagata faigaluega, tagata faʻatau ma tagata lautele.

I le Yuanxiang Rubber, o se tautinoga i le saogalemu ma le lelei o loʻo faʻapipiʻiina i le atinaʻeina ma le gaosiga o laupepa paʻu faʻafefe. E ala i suʻesuʻega faʻaauau ma faʻafouina, ua mafai ai e le kamupani ona ofoina atu le tele o filifiliga, e aofia ai mafiafia eseese, mamanu ma faʻasalalauga e faʻafetaui ai manaoga faʻapitoa mo le saogalemu o pisinisi eseese.

I se aotelega, e le mafai ona fa'afitia le lelei o le saogalemu o ie pa'u fa'ase'e. I le avea o se mea faʻapitoa ma taua, latou te faia se sao taua i le faʻaleleia o le saogalemu ma le puipuiga i le tele o faʻaoga. Yuanxiang Rubber ua tuuto atu i le fatuina o oloa paʻu faatuatuaina, maualuga. O le fatuina o se siosiomaga saogalemu e le gata e mafai ona ausia, ae e taua foi i le lalolagi i aso nei.


Taimi meli: Iul-19-2024