Taua ole Suavai HDPE I Galuega Faufale

I galuega faufale, o le fa'amautinoaina o le sa'o ma le tumau e taua tele. O se tasi o mea taua o le faʻaaogaina o mea e sili ona lelei e puipuia lelei ai le tafe o le vai ma tafe. O le mea leaHDPE nofoaga vaisau i le taʻaloga, tuʻuina atu se fofo faʻalagolago e puipuia ai le faʻaogaina o le vai i totonu o fausaga sima.

HDPE (High Density Polyethylene) Waterstop ua lauiloa lautele ona o ana meatotino sili ma le faʻatinoga i le faʻaogaina o le susu. O nei fasipepa fe'avea'i ma fa'ama'i ua fa'atulagaina fa'apitoa e tu'uina atu ai se fa'amaufa'ailoga e le susu i so'oga fau, fa'alautele so'oga ma isi vaega vaivai o fausaga sima. O lo latou gafatia e tetee atu i le mamafa o le hydrostatic ma fetuutuunai i le gaioiga e avea ai i latou ma vaega taua i le tele o galuega faufale, e aofia ai fogafale lalo, fale vai vai, tunnels ma faatanoa.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le taofi vai HDPE o lona teteʻe lelei i vailaʻau ma le faʻaleagaina o le siosiomaga. O lenei mea e mautinoa ai le aoga umi ma le faʻamaoni e oʻo lava i totonu o siosiomaga faigata ma pala. E le gata i lea, o lo latou fetuutuunai e mafai ai ona faigofie le faʻapipiʻiina ma le tuʻufaʻatasia faʻapipiʻi i totonu o soʻoga sima, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaogaina o le vai ma faʻaleagaina ai le fausaga.

Taofi Suavai Hdpe

I le tulaga o faiga faufale gafataulimaina, o taofi vai HDPE e ofoina atu se vaifofo faʻaleleia e ala i le faʻalauiloaina o le faʻasaoina o le vai ma puipuia le faʻaleagaina o le sima ona o le faʻafefe i le vai. E ala i le pulea lelei o le vai i totonu o le fausaga, o neivai taofifesoasoani e faʻateleina le umi o le ola ma le faʻatulagaina lelei o le fale, ma faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le toe faʻaleleia ma le tausiga i le lumanaʻi.

E le gata i lea, o le fa'aogaina o vai HDPE e fetaui lelei ma le fa'amoemoega a le alamanuia i le fa'atuputeleina o le maufetuuna'i mai fa'alavelave fa'alenatura ma lu'itau fa'atatau i le tau. E ala i le fa'aitiitia o lamatiaga o lologa, o nei vai e iai se sao taua i le fa'aleleia atili o le saogalemu ma le tumau o atina'e, ma fa'apea ona saofagā i le fa'atumauina atoa o nu'u ma nu'u i le taulaga.

I le faaiuga, o le faʻaaogaina oSuavai HDPE taofii galuega faufale o se fua lelei e faʻamautinoa ai le umi ma le faʻatinoina o fausaga sima. O lo latou gafatia e tuʻuina atu se pa puipui saogalemu i le faʻaogaina o le vai, faʻatasi ai ma lo latou tumau ma aoga o le siosiomaga, ua avea ai i latou ma vaega taua o faiga faʻavae gafataulimaina ma maufetuunaʻi. A'o fa'aauau pea ona fa'amuamua e le alamanuia faufale le lelei ma le umi o le ola, e le mafai ona fa'asili le taua ole HDPE vai i le puipuia o fausaga mai fa'afitauli tau vai. O le tu'ufa'atasia o nei masini taofi vai fa'atuatuaina o se la'asaga lelei lea e fa'amautinoa ai le fa'amaoni umi ma le fa'atinoga o lau galuega faufale.


Taimi meli: Me-31-2024